Verse broadsjes met beleg, op locatie en voor onderweg

Over de Broadsje Bakker

Er gaat niets boven de geur van warme broadtsjes

Over de broadsje bakker

Bakkerij De Broadsje Bakker is al meer dan zestien jaar een begrip in Leeuwarden. In het centrum van de Friese hoofdstad bereiden wij de lekkerste broadsjes. Vers brood, banket en luxe koeken om heerlijk thuis van te genieten. Ook voor het afhalen van belegde broodjes of wat lekkers ben je bij de Broadsje Bakker aan het goede adres. De Broadsje Bakker is te vinden in de Kleine Kerkstraat in Leeuwarden. Deze gezellige en knusse straat is in zowel 2010 als 2013 uitgeroepen tot leukste winkelstraat van Nederland! De Broadsje Bakker verkoopt iedere dag supervers brood van Top Bakker Dijkstra uit Leeuwarden. Hierbij staan biologische ingrediënten, duurzaamheid en kwaliteit voorop. Bij de Broadsje Bakker geniet je dus van eerlijk brood!

Verse catering

Uitgebreid ontbijten of lunchen met een groep? De Broadsje Bakker verzorgt ook catering op locatie met luxe belegde broodjes, verse koffie en jus d’orange. Ook kun je bij ons verse soep en kroketten bestellen. Laat de lekkerste bakker in Leeuwarden jou verrassen met vers belegde pistoletjes, croissants, stokbroodjes, Italiaanse bollen en nog veel meer!

Friese delicatessen

Op zoek naar een leuk cadeautje uit Friesland? De Broadsje Bakker in Leeuwarden heeft een uitgebreid assortiment aan Friese streekproducten, zoals suikerbrood, Fryske Dúmkes, roggebrood, Friese reepkoeken. Ook verkopen wij Friese drankjes en snoepjes in Friese cadeauverpakking.

Online bestellen

Een heerlijk(e) ontbijt of lunch bestellen bij de Broadsje Bakker? Vul dan het online bestelformulier in en wij regelen het!